Tanden bleken

Controle

Uw gebit wordt eerst onderzocht op gaatjes, lekkende vullingen, blootliggende tandhalzen of andere mondzorgkundige problemen. Er wordt bepaald of bleken mogelijk is. Zo ja, dan wordt er een zo goed mogelijke inschatting gemaakt van het verwachte resultaat. De lippen worden eerst ingesmeerd met vaseline zodat de lippen niet uitdrogen. U krijgt een bitje in de mond om de tanden vrij te houden van de lippen.

Tandvlees

Uw tandvlees wordt drooggelegd. Op het tandvlees wordt een vloeibaar beschermlaagje aangebracht, die dmv een activatielamp wordt uitgehard. Dit is eigenlijk niet meer nodig doordat er geen peroxide meer wordt gebruikt maar wij doen alles om de mondgezondheid in stand te houden. Uw tanden worden indien nodig eerst gepolijst.

Behandeling in de avond en op zaterdag mogelijk

Maak direct een afspraak

Bleken

De biologische whitening-gel wordt op uw tanden aangebracht en met een kwastje verdeeld. Nu wordt de LED-lamp 1x 15minuten op uw tanden gericht. Tussendoor wordt de gel opgeborsteld of nieuwe whitening-gel aangebracht. Vervolgens zullen nog 2 sessies van 15 minuten plaatsvinden. Na 3x 15 minuten wordt de gel en het beschermlaagje op uw tandvlees verwijderd en wordt het bitje uit de mond gehaald. Door een nabehandeling te geven met mineralen en fluoride worden de tanden nog eens extra verzorgd.