Mondhygiëne

De mondhygiëniste

Ik bied mijn optimaalste zorg om de mond gezond te krijgen en/of te houden (preventie) .

Je ervaart zelf misschien al klachten (bloedend tandvlees bij het tandenpoetsen, slechte adem, tanden gaan los staan), maar misschien ook niet en toch verwijst jouw tandarts u door.

Het probleem bij ontstekingen in de mond is, dat je dit zelf niet altijd merkt. In eerste instantie is alleen het tandvlees ontstoken. Wanneer je hier niets aan doet, kan de ontsteking zich verder uitbreiden onder de rand van het tandvlees. Vervolgens wordt het kaakbot aangetast met als uiteindelijk gevolg losstaande tanden en kiezen.

 

Preventie

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven. Met twee keer per dag poetsen, reinigen tussen je tanden en kiezen (flossen, rageren, stokeren), een mondspoeling op zijn tijd en een tongschraper, ben je al ontzettend goed bezig. Maar als je uiterlijke verbeteringen wenst, je gebit in topconditie wilt houden, gezondheidsklachten hebt (van diabetes tot reuma), zwanger bent of leefstijl-issues ervaart, liggen mondproblemen op de loer. Juist dan is mijn preventieve meerwaarde groot.

Maak direct een afspraak

Curatief

GENEZEN MAAKT GEZOND, STERK EN FRIS!

Zelfvertrouwen is jezelf de kracht gunnen om angst te overwinnen. Daarom gun ik ieder van jullie een leven lang een gezonde, sterke en frisse mond. Met een gebit zonder gaatjes, bloed en reuk, waarmee je probleemloos kunt eten en schaamteloos durft te lachen. Dare2Smile! Is dat niet het geval, dan verhelp ik je klacht om vervolgens je tandvlees, mondweefsel, tanden en kiezen in de allerbeste staat te brengen en te houden. En dit alles met een zachte behandeling en aanpak en altijd met een glimlach!

Behandelingen op iedere werkdag!

Maak direct een afspraak

Tarieven

BehandelingTarieven
Mondhygiëne M-code of T-code
Tanden bleken99,-