Over Dare2Smile

De praktijk

Dare2Smile is dé praktijk voor mondhygiëne en tanden bleken. De praktijk is gevestigd aan het huis van Hilde en heeft aan de zijkant een eigen ingang. Doordat Hilde de bouw en stijl zelf kon bepalen is het een prachtige, informele en professionele praktijk geworden. Hilde is een NVM geregistreerde Mondhygiëniste en zal u altijd de beste zorg verlenen. Bij Hilde staat de persoonlijke benadering voorop en zorgt zij dat u er met een prettige ervaring op terug kijkt.

Maak direct een afspraak

Wie ben ik?

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Hilde van de Vecht-Gremmé en ben ruim 12 jaar Mondhygiëniste. Sinds november 2017 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen mondhygiëne praktijk. U kunt bij mij terecht voor de mondhygiëne van jou zelf en van jouw kinderen Ook voor het bleken van uw tanden is dit dé plek! Ik zal jouw wensen altijd voorop stellen en samen bespreken wat haalbaar is.

Behandeling ook in de avond mogelijk op afspraak

Maak direct een afspraak

Over Dare 2 Smile

Al 12 jaar doe ik er alles aan om u tevreden en met een glimlach uit te zwaaien. Voel u welkom!

U kunt voor de intake contact opnemen met Hilde van de Vecht-Gremmé op 06-14590412 of via hilde@dare2smile.nl