Over Dare2Smile

De praktijk

Dare2Smile is dé praktijk voor mondhygiëne en tanden bleken. De praktijk is gevestigd aan het huis van Hilde en heeft aan de zijkant een eigen ingang. Doordat Hilde de bouw en stijl zelf kon bepalen is het een prachtige, informele en professionele praktijk geworden. Hilde is een NVM geregistreerde Mondhygiëniste en zal u altijd de beste zorg verlenen.

Maak direct een afspraak

Wie ben ik?

Wat leuk dat u mijn website bezoekt! Ik ben Hilde van de Vecht-Gremmé en ben ruim 11 jaar Mondhygiëniste. Sinds november 2017 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen mondhygiëne praktijk. U kunt bij mij terecht voor de mondhygiëne van uzelf en van uw kinderen en ook voor het bleken van uw tanden.

Behandeling ook in de avond mogelijk op afspraak

Maak direct een afspraak

Over Dare 2 Smile

Al 11 jaar doe ik er alles aan om u tevreden en met een glimlach uit te zwaaien. Voel u welkom!

U kunt voor de intake contact opnemen met Hilde van de Vecht-Gremmé op 06-14590412 of via hilde@dare2smile.nl